© 2019 - VisualLabs Kft

RÓLUNK

2017 nyarán alapítottuk meg saját vállalkozásunkat, melynek célja az volt, hogy az évek során összegyűjtött tapasztalatainkat vegyítve, a saját elképzeléseink szerint tudjunk megoldásokat kínálni a minket felkeresők problémáira.

A különböző szektorokban gyűjtött tudást felhasználva egymást is segítjük a fejlődésben.

Csavajda Ákos
Informatikai felelős

A pénzügyi és informatikai szektorban szerzett tapasztalataim fókuszában a felhalmozott adat kezelése és hasznosítása szerepel, legyen szó Big Data projektről, vagy BI eszköz használatának tervezéséről.

Fekete Tamás
Ügyvezető

Az üzleti tanácsadás világában eltöltött időmnek köszönhetően szereztem tapasztalatot abban, hogy felismerjem, mikor szükséges a vállalkozás folyamatainak teljes újratervezése, és mikor a minimális beavatkozás a működés fejlesztéséhez. 

Papp Márton
COO

Úgy gondolom, az informatikában kulcstényező, hogy a felek "egy nyelvet beszéljenek", így nekem mint tanácsadó, vezető, a feladatom az, hogy erről megbizonyosodjak azáltal, hogy a megfelelő kérdéseket teszem fel a megfelelő időben.

Fiatal BI fejlesztőként a célom, hogy megismerjem mindazokat a technológiákat melyekkel az adatokból értékes információt nyerhetünk ki, így a legújabb üzleti intelligencia trendek megismerése mellett a gépi tanulás, és a szövegbányászat is foglalkoztat.

Fenyvesi András
Junior BI Developer