© 2019 - VisualLabs Kft

GOLData

Mi a GOLData?

 

A GOLData innovatív üzleti intelligencia megoldás, mely képes gyorsabban, akár valós időben hozzáférést biztosítani az üzleti adatokhoz a különböző vezetői szinteken, ezzel nagy mértékben támogatva a tényalapú döntéshozatalt a vállalati működési hatékonyságot erősítve.

A bevezetés során a különböző elszigetelt és egymással nem, vagy korlátozottan kapcsolódó informatikai rendszerek döntéshozók által fontosnak ítélt adatai közös gyűjtőhelyen kerülnek összerendezésre, ezzel integrálva és jól érthetően megjelenítve azok releváns információtartalmát és összefüggéseit.

Miért a GOLData?

Mi abban hiszünk és azt tapasztaljuk a piacon, hogy az adatok megfelelő és szakértő felhasználásával sikeresebb és hatékonyabb vállalkozások építhetők, melyek élen járnak versenytársaik között a GOLData által kínált piaci versenyelőnyt kihasználva.

A GOLData célja, hogy átláthatóvá és könnyedén, akár azonnal felhasználhatóvá tegye a vállalkozásokban létrejött adatokat, ezzel támogatva a vállalatok hatékonyabb, kiegyensúlyozottabb és nyereségesebb működését.

 

A GOLData közös termékünk az AZ Source Efficiency International-lel, az ő oldaluk is elérhető ezen a linken!

Amennyiben többet szeretnél megtudni a termékről, kérlek vedd fel velünk a Kapcsolatot!